Artikel van de maand 

Het is weer zover. Na lange tijd van beperkingen mogen we al weer enige tijd fietsen in groepen. Dus ook de Veluwerijders hebben het toer schema weer opgepakt en wij zijn weer lekker aan het fietsen. Heerlijk!

Een mooi moment ook om stil te staan bij artikel 7 uit het toerreglement. Dit artikel beschrijft de clubkleding en het gebruik daarvan. In dit artikel staat onder andere dat alle clubritten worden verreden in de officiële clubkleding. Voor nieuwe leden is dit niet altijd mogelijk en daarom geldt voor deze groep dat zij de clubkleding dragen vanaf de eerst volgende levering. Mocht je twijfelen wat nu de laatste officiële clubkleding is dan is deze altijd terug te vinden op de website.

Het klinkt wellicht wat belerend echter hebben wij dit als vereniging afgesproken en niet voor niets vastgelegd in de reglementen van onze vereniging. Wanneer iedereen zich hier aan houdt, en de oude kleding gebruikt als ze niet met de club fietsen, dan ziet de buitenwereld RTC de Veluwerijders als professionele vereniging en zijn wij duidelijk herkenbaar. Of zoals de Belgen zeggen Eenheid maakt macht .

Volgens het artikel ziet het bestuur toe op het naleven van deze regel echter staan wij niet naast u als u ’s-morgens de kleding uit de kast pakt en dan per ongeluk dat oude shirt aan trekt. De verantwoordelijk hiervoor dragen wij dus samen. Samen zijn wij RTC de Veluwerijders en dit willen wij ook samen uitstralen.

Het bestuur vertrouwt erop dat iedereen dit begrijpt en hier naar zal handelen. Mocht je onverhoopt niet de laatste kleding in je bezit hebben dan is deze terug te vinden op de website en kan je tijdens de volgende bestelronde de juiste kleding aanschaffen.

Namens het bestuur bedankt! Wij kijken uit naar een prachtig uniform en herkenbaar peloton.