Beste Veluwerijders,

Vandaag, zaterdag 15 juni 2019, is de Vael Ouwe voor de 43-ste maal gereden. Helaas waren de weergoden ons dit jaar niet zo goed gezind en moest er in de regen worden gestart. Gelukkig werd het in de loop van de ochtend droog en hebben wij zelfs het zonnetje nog even mogen begroeten. Ondanks het tegenvallende weer hebben alle vrijwilligers zich weer enorm ingezet om alle deelnemers een mooie, perfect georganiseerde, rit te bezorgen. De sfeer was de gehele dag fantastisch en dat hebben alle deelnemers zeker als positief ervaren.

Ik wil graag iedereen bedanken die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze editie van de Vael Ouwe. Speciale dank gaat uit naar de Vael Ouwe werkgroep die ook dit jaar weer keihard hebben gewerkt om dit mogelijk te maken!

Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om de Vael Ouwe op de toerkalender te houden. Daarom wil ik iedereen, die nog geen vrijwilliger is, vragen zich aan te melden om de 44-ste Vael Ouwe mogelijk te maken. Opgeven kan bij de werkgroep.

Sportieve groeten,

Richard Krupe

Voorzitter