RTC de Veluwerijders is dit jaar 50 jaar geworden en dat vieren we op zondag 7 juli a.s. Fietsen is onze doelstelling dus wordt er ’s-morgens gewoon gefietst. Maak je gebruik van de lunch meld je dan aan via 50jaar@veluwerijders.nl

Iedere groep vertrekt ’s-morgens om 8.30 uur.
Wel zijn de routes verschillend van lengte. De 65 km route is voor groep 4, de 75 km route voor groep 3 en de 85 km lange route voor groep 1 en 2. De reden hiervoor is dat verwacht wordt dat alle groepen zich rond twaalf uur melden bij Grand Café Theothorne. In de sporthal kan gedoucht worden en 12.30 uur kan elk lid aanschuiven bij de lunch. Zoals al eerder gemeld kunnen ’s-morgens voor vertrek schone kleren bij Theothorne worden afgegeven, die je na het douchen aan kunt doen. Natuurlijk is het ook mogelijk in je Veluwerijders tenue aan te schuiven. Want nog een keer omkleden als je weer op de fiets naar huis moet is iets teveel van het goede.

Receptie vanaf 13.30 uur.
Vanzelfsprekend is ieder lid uitgenodigd voor de receptie. Tijdens de receptie zullen de burgemeester van Rheden en onze voorzitter Richard Krupe een woordje doen. Misschien wordt de vereniging wel in het zonnetje gezet! Zorg dat je erbij bent en ontmoet kennissen, oud leden of gewoon een leuke gesprekspartner. Aan de organisatie zal het niet liggen die zorgen voor een feestelijke aankleding. Grand Café Theothorne zorgt voor een natje en hapje, dus aan alles is gedacht. Kom en geniet van een gezellige dag.

Vergeet niet je aan te melden via 50jaar@Veluwerijders.nl

Bij de Nieuwe startplaats Van R.T.C. De Veluwerijders.