Goede voeding is voor iedereen belangrijk en zeker ook tijdens het sporten is het van belang om goed voor jezelf te zorgen. Nu hoor je je denken……. Sportvoeding bij de RTC de Veluwerijders?? Inderdaad.

Om te beginnen is sport voeding niet iets wat is voorbehouden aan top sporters. Het kan iedere sporter ondersteunen tijdens het sporten en helpen in het herstel na het sporten. Maar in deze samenwerking is er meer.

Leden van de Veluwerijders krijgen 10% korting op iedere bestelling* en van iedereen bestelling krijg de vereniging ook nog 10% ten behoeve van de clubkas. Een dubbele win dus.

Wil je bijvoorbeeld  “Lange” tochten beter volhouden en gezond blijven? Bestel dan jouw sportvoeding en supplementen bij Natusport met 10% korting. Zo lever je een bijdrage aan jouw sportieve prestatie én aan een gezonde vereniging. Op de start pagina van de Veluwerijders vind je het logo van Natusport. Zodra je daarop klikt kom je automatisch in de webshop en kan je bestellen waarbij de korting automatisch verrekend wordt. (Boven in het scherm zie je staan dat de kortingsbon succesvol is toegepast)

* indien er bij een volgende bestelling staat dat de kortingsbon is gebruikt dan kan je gewoon doorgaan met de bestelling en wordt er gewoon 10% korting verrekend. Aan deze fout op de site wordt nog gewerkt.

Wil je direct een kijkje nemen klik dan hier: https://natusport.nl/winkel/?coupon=veluwe10/