Beste Veluwerijder,

De kop is eraf! Het fiets seizoen is begonnen.

Tijdens de ALV heb ik het Oldstars project “afgetrapt” en toegelicht wat dit project inhoud. Voor diegene die er niet was zal ik het kort toelichten.

Het Oldstars project is een ledenwervingsproject dat wij gaan doen met steun van het Nationaal ouderenfonds en de gemeente Rheden. Het is belangrijk dat wij onze leden behouden en aan de andere kant nieuwe leden werven. Dit is van cruciaal belang voor de Veluwerijders. Dit project heeft een start en een eind datum en duurt circa 4 tot 6 maanden. Gedurende die periode hebben wij jullie steun had nodig.

Wij hebben twee projectleiders bereid gevonden om dit project te gaan trekken. Rix Kip en Roel Simonis. Rix en Roel hebben in het verleden het Nederlands kampioenschap tijdrijden georganiseerd en zullen deze kennis inzetten om dit project in goede banen te leiden.

Inmiddels is er ook de eerste trainer gevonden in de persoon van Frida van der Sluis. Maar er is meer hulp nodig. Wij zijn op zoek naar trainers en begeleiders die de nieuwe leden wegwijs maken op de fiets. De fijne kneepjes van het veilig fietsen bijbrengen.

Binnen onze vereniging hebben wij zeer veel ervaren fietsers en die hebben we nodig!

Ik wil jullie hierbij oproepen om je aan te melden als trainer of begeleider of als je op een andere wijze wil ondersteunen dan is dat uiteraard ook zeer welkom.

Meld je aan via info@veluwerijders.nl of Oldstars@veluwerijders.nl

Alleen samen maken we er een succes van! Kan ik op jullie rekenen?

Meer weten?
https://oldstars.nl/sport/wielrennen/
https://www.youtube.com/watch?v=PqxuKjs_Z3o

Sportieve groeten,

Bestuur RTC de Veluwerijders
Richard Krupe
Voorzitter