Beste Veluwerijder,

Zoals je wellicht al hebt vernomen uit de media, is onze winkel – Goossens Tweewielers Velp – van eigenaar veranderd op 1 februari 2021. Hierdoor is de naam Goossens Tweewielers Velp komen te vervallen. Op de huidige locatie wordt de winkel voortgezet onder de naam Pedaleur Bikes Arnhem, onderdeel van de Harrie Arendsen groep.

Volvo-dealer Harrie Arendsen heeft ongeveer een jaar geleden een meerderheidsbelang gekocht in het toenmalige Wielerhuis de Pedaleur. De Pedaleur is al sinds 1989 gevestigd in Doetinchem en is specialist op het gebied van sportieve fietsen. De winkel draagt nu de naam Pedaleur Bikes en is vanaf 1 december 2020 het volledig eigendom van Harrie Arendsen.

De winkel in Velp is met ingang van 1 februari 2021 de tweede vestiging van Pedaleur Bikes met aansprekende kwaliteitsmerken en een klantgerichte werkwijze met een hoog serviceniveau. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat Pedaleur Bikes – by Harrie Arendsen hetgeen wij in ruim 13,5 jaren hebben opgebouwd verder kan uitbouwen en professionaliseren. Benieuwd naar hoe de overname tot stand is gekomen? Lees dan het interview op https://www.pedaleur.nl/volvo-dealer-harrie-arendsen-neemt-tweede-fietsenwinkel-over/

Vrijwel het volledige team van Goossens Velp is werkzaam bij Pedaleur Bikes Arnhem. Ook ik (Richard) blijf jou graag adviseren bij jouw aankopen. Samen met alle collega’s van Pedaleur Bikes in Doetinchem – ook ervaren en gepassioneerde fietsers – zet het team zich in voor het creëren van fietsgeluk!

Om de vestiging in Velp onder te dompelen in de Pedaleur Bikes look-and-feel wordt er de komende periode hard gewerkt aan een kleine verbouwing van de winkel. Er wordt veel waarde gehecht aan een fijne winkelomgeving die hopelijk nóg meer bijdraagt aan jouw fietsgeluk.

Naast de nu twee fysieke vestigingen in Doetinchem en Velp, heeft Pedaleur Bikes nóg een winkel: de online webshop. Een webshop waar niet alleen het gehele assortiment aan fietsen, onderdelen, kleding en accessoires te ontdekken én bestellen zijn maar ook een plek waar je geïnspireerd wordt met interessante nieuwsartikelen en blogs.

Het persoonlijke contact is in deze onzekere en vreemde tijd als gevolg van de coronamaatregelen beperkt. Dus ook een persoonlijk bedankje in de fysieke winkel is helaas niet mogelijk. Daarom willen wij jou hierbij hartelijk danken voor het vertrouwen in ons en in ons team ten tijde van Goossens Tweewielers Velp. Wij zijn jou gedurende die bijna 14 jaren met veel plezier van dienst geweest.

Uiteraard zien wij jou graag weer terug in de winkel van Pedaleur Bikes óf op de fiets!

Hartelijke groeten,

Richard Goossens en Esther Veltmaat

Van voormalig Goossens Tweewielers Velp

Pedaleur Bikes Arnhem (voorheen Goossens Tweewielers Velp)

Nordlaan 32

6881 RN Velp

Tel.: 026 362 00 01

E-mailadres: vragen@pedaleur.nl

Website: www.pedaleur.nl