Workshops onderhoud racefiets bij Goossens Velp

Wil jij graag (meer) weten hoe je het beste jouw racefiets kan onderhouden en zelf eenvoudige kleine reparaties kan uitvoeren? Geef je dan op voor een workshop bij Goossens Velp

Vrijdag 29 maart 2019 van 19.00 tot circa 21.00 uur.

Vrijdag 5 april 2019 speciaal voor de DAMES van 19.00 tot circa 21.00 uur.

Deelname is gratis maar wel graag van te voren aanmelden per mail ( info@goossensvelp.nl ) of via het online contactformulier op de website van Goossens Velp i.v.m. het beperkt aantal plekken.

Uitgebreid kennis maken met de nieuwe aero racefiets van Ridley, de Noah Fast?

Dat kan bij Goossens Velp! Op vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart 2019 hebben zij de nieuwe Ridley Noah Fast met schijfremmen als testfiets beschikbaar in de maten S, M en L.

Je hebt de mogelijkheid om die vrijdag of zaterdag tussen 9.30 en 16.30 uur de Noah Fast uit te proberen in de omgeving van de winkel gedurende ongeveer een uur. Er wordt geen speciaal testparcours uitgezet maar je kan je eigen route bepalen. De winkel – aan de Nordlaan 32 in Velp – ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de prachtige omgeving van de Veluwe. Zij raden je aan om je wel van tevoren in te schrijven zodat je zeker bent van de gewenste maat op de dag en het tijdstip van jouw voorkeur.

Interesse? Meld je aan door een mail te sturen naar info@goossensvelp.nl of door het online contactformulier op de website van Goossens Velp in te vullen. Geef daarbij aan welke maat je op welke dag en hoe laat wilt testen.