Jubileum 2 Daagse Münsterland, geweldig toch.

De zon stond hoog aan de hemel toen we al vroeg in de ochtend de 24e mei naar Hotel Stegemann in Saerbeck reden. We wilden graag wat eerder zijn om onze 2 Daagse gangers te begroeten. Aangekomen kwamen we al snel tot de ontdekking dat groep 1 leden ons voor waren. Sommigen hadden de koffie al achter de kiezen en maakten zich gereed om te vertrekken. Geplande vertrektijd na de koffie rond half tien. Groep 2 en 3 konden welkom worden geheten en voorzien van de nodige mededelingen. Helaas bleek groep 1 al gevlogen.

Het was een schitterende fietsdag met prachtige routes. Leden van alle groepen beaamden dit. Ook de gratis drank die Stegemann aanbood omdat we even moesten wachten op een buitenplaats in verband met een begrafenis bijeenkomst in het hotel, waren zeer welkom.

Het aangeboden buffet, in verband met het jubileum aangeboden door het bestuur van de Veluwerijders, lieten de fietsers zich goed smaken. Na een korte wandeling om het eten te laten zakken was er nog tijd om een lekker glaasje te drinken. De sfeer was ontspannen en er werd veel gelachen. Na een goede nachtrust alweer vroeg uit de veren om je op te maken voor de 2e tocht in het heuvelachtig gebied. Na een stevig ontbijt werden de fietsen gepakt en de routes opgezocht. Rond negen uur was iedereen vertrokken. Na terugkeer ook weer tevredenheid over de routes. Nog even werd kort nagepraat, de fietsen op de auto gezet en huiswaarts gereden.

Alles resumerend kan gezegd worden dat deze jubileum 2 daagse zeer geslaagd mag heten. Opgemerkt wordt dat de aanwezigheid van verschillende dames hier zeker toe hebben bijgedragen. Zijn we volgend jaar weer van de partij.

Namens de Toercommissie,

Wim Janssen