Veluwerijders huldigt jubilarissen van het eerste uur

Nog maar enkele maanden geleden sloot de Regionale Toerfietsvereniging Veluwerijders haar jubileumjaar af. Een fantastisch jubileumjaar waarin werd getrakteerd op diverse fietsgerelateerde evenementen zoals de Tweedaagse, Hap & Traptocht en de jubileumbijeenkomst die volgde op een heerlijke Jubileumfietstocht.

Tijdens de receptie mocht de vereniging uit handen van de loco-burgemeester van Rheden de koninklijke erepenning ontvangen. De druk bezochte jubileumbijeenkomst liet nog maar eens zien dat de vereniging ondanks haar 50-jarige leeftijd nog midden in de samenleving staat.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering die op 4 maart werd gehouden in de kantine van voetbalvereniging Dierensche Boys is niet alleen teruggeblikt op een geslaagd jubileumjaar maar wordt ook alweer vooruitgekeken. Tijdens deze sfeervolle bijeenkomst werden een viertal leden van het eerste uur te weten Cees van Wijk, Cees Verschuren, Godert van Manen en Vic Jansen gehuldigd voor vijftig jaar lidmaatschap. Richard Krupe, voorzitter bedankte de leden voor hun geweldige inzet gedurende vele jaren. Op vele terreinen binnen de vereniging zijn zij actief geweest en hebben de vereniging gemaakt tot wat zij nu is. Als dank ontvingen de jubilarissen een uniek aandenken in glas en een prachtige bos bloemen.