Beste Veluwerijders,

Wij leven in een vreemde en onzekere tijd waarin wij bijna wekelijks met veranderende omstandigheden te maken krijgen. Helaas hebben wij nu al geruime tijd niet meer in groepen kunnen en mogen fietsen. En helaas bieden de verruimde maatregelen ook nog geen oplossing om in clubverband te fietsen. Gelukkig kunnen wij onze sport ook individueel beoefenen, wat velen van jullie gelukkig ook doen. En het doet mij goed om te zien hoeveel enthousiaste leden er regelmatig op de fiets zitten en hun kilometers maken.

Graag had ik jullie gemeld dat wij weer als vereniging onze tochten konden hervatten maar dat laat nog even op zich laten wachten. Enerzijds helaas aan de andere kant ook goed. Van onze gezondheid hebben wij er slechts één en daar moeten wij zuinig op zijn.

Vanaf vandaag zijn de regels voor buiten sporten versoepeld. Het advies, van het NTFU, is om met maximaal 4 personen in een groep te fietsen. Zo houd je op een veilige manier 1,5 meter afstand tot elkaar én anderen. Samen kunnen wij helpen om een tweede golf van het coronavirus te voorkomen én zijn onze clubritten weer een stuk dichterbij.

Ik wil graag iedereen veel veilige kilometers wensen en geniet ervan in kleine groepjes (max. 4 personen) en verder natuurlijk iedereen een goede gezondheid en hopelijk tot snel!

Sportieve groet,

Namens het bestuur,

Richard Krupe