Schrijf je nu in voor 2 Daagse op 12 en 13 juni 2020

Het klinkt misschien nog ver weg, maar de organisatie van de 2 Daagse 2020 is alweer volop bezig. Onze 2 Daagse zal op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2020 plaatsvinden in het heuvelachtige Limburg.

Halverwege de provincie is een gezellig Hotel vastgelegd en de route van de 1e dag is nagereden. We bevinden ons in een fantastisch fietsomgeving, waar iedere groep zijn ritten op eigen niveau kan fietsen. Geloof me, iedere groep zal aan zijn/haar trekken komen. We vertrekken met eigen vervoer vanuit Dieren naar het in Roosteren. Via de snelwegen zo’n 160 kilometer.

Vanuit Roosteren fietsen we 2 dagen door de schilderachtige omgeving van ons mooie Limburg en haar omgeving. De groepen 1 en 2 zullen uitgedaagd worden de zuidelijke heuvels in Limburg te bedwingen. Hier vallen flink wat hoogtemeters te verdienen. De groepen 3 en 4 blijven zoals het er nu naar uit ziet in het wat vlakkere gedeelte van Limburg en worden gespaard van de ergste klimpartijen. Maar heuvels kom je natuurlijk wel tegen.

Hotelreservering

De 2 Daagse organisatie heeft een reservering voor 30 personen in optie bij **** Hotel Restaurant de Roosterhoeve. We zouden het leuk vinden als deze 30 personen zich aanmelden. Iedereen is welkom ongeacht groep en zowel dames als heren. Een mix maakt het alleen maar gezelliger. Dus meld je gerust aan.

De kosten van een heerlijke kop koffie of thee bij aankomst, overnachting, een heerlijk diner en ontbijtbuffet bedragen € 95 per persoon voor een  tweepersoonskamer. Voor een éénpersoonskamer is de prijs € 116.

Het Hotel heeft een beperkt aantal kamers en wil graag vóór 1 maart a.s. weten of zij op ons kunnen rekenen. Wij vragen jou daarom om je nu al aan te melden. (Afmelden kan tot 4 weken van tevoren, zonder kosten).

Vul hier jouw gegevens in, en mail dit naar toercommissie@Veluwerijders.nl en maak het verschuldigde bedrag over op rekening NL30RABO0142115088 t.n.v. RTC Veluwerijders te Dieren o.v.v. 2 Daagse 2020.

Wij rekenen op jou,

De Toercommissie.