2 Daagse Münsterland; inschrijven vóór 1 maart a.s.

Heb jij je al ingeschreven voor de 2 daagse op 24 en 25 mei a.s. Dit jaar is onze vereniging 50 jaar jong en dat wordt gevierd. Ook de 2 Daagse krijgt een feestelijk tintje. Niet alleen hebben we een feestelijk hotelarrangement af kunnen sluiten, ook onze vereniging draagt bij door het diner te schenken.
We rijden met eigen vervoer naar Saerbeck waar we bij de familie Stegemann van het gelijknamige Hotel worden ontvangen met koffie en thee. Hier maken we ons gereed voor de eerste dagtocht die uitgezet is in het mooie Munsterland. Een fietsomgeving met verrassende landschappen. Tussen haakjes we proberen ervoor te zorgen dat vervoer voor niemand een probleem is.
We dineren en overnachten in het luxe *** hotel Stegemann in Saerbeck. De volgende ochtend ontbijten we daar en maken ons op voor de tweede fietstocht. Er worden routes uitgezet die bij elke fietser past.

Jouw bijdrage voor logies en ontbijt bedraagt slechts € 50 p.p. voor een 2 persoonskamer en € 60 voor een éénpersoonskamer.

Kortom een geweldig arrangement dat je niet wilt missen. Schrijf je meteen in via toercommissie@veluwerijders.nl onder vermelding van naam, groep en ik wil graag een 1 of 2 persoonskamer. Let op je inschrijving moet uiterlijk 1 maart bij ons binnen zijn wil je gebruik maken van dit arrangement. Maak meteen je bijdrage over naar rekeningnummer NL30RABO0142115088 t.n.v. RTC Veluwerijders te Dieren o.v.v. 2 Daagse.

Namens de Toercommissie,
Wim Janssen