Beste Veluwerijder,

Zaterdag wordt het zomerseizoen afgetrapt met de Openingsrit. Dezelfde Openingsrit wordt ook op zondag gefietst. De vertrektijd is zaterdag 9.30 en zondag 9.00 uur. Na afloop gezellig napraten onder het genot van een kop koffie/ thee met bijlage in de Orangerie/ Carolinepark aan de Hoflaan 28 te Dieren. Jij bent toch ook van de partij.

Kilometerregistratie

Inmiddels maken veel van onze leden gebruik van de mogelijkheid om de verreden kilometers via onze website www.veluwerijders.nl (kopje Leden/Toerboekje/Rit invoeren) op te slaan. Is dit nieuw voor jou of zou je dat ook willen, sla je kilometers dan op via de website op (zie hiervoor). Je doet dan automatisch mee aan de Randonneurscompetitie. Diegene met de meeste verreden fietskilometers (let op: je moet minimaal 20 clubritten meefietsen) mag zich aan het einde van het seizoen Randonneurskampioen noemen en krijgt de begeerde wisseltrofee voor tenminste één jaar in bezit. Hoe je de wisseltrofee definitief in bezit kunt krijgen en andere wetenswaardigheden lees je in het Toerreglement.

Winterkilometers

Nu we alweer in maart zijn beland kan het winterseizoen worden afgesloten en de winterkilometers over de periode 31 oktober ‘22 tot en met 3 maart ’23 worden geregistreerd. De meeste winterkilometers zijn natuurlijk al vastgelegd, maar zorg ervoor dat je de laatste en nog niet geregistreerde kilometers zo snel mogelijk registreert maar met uiterlijke datum 3 maart ’23. Vanaf 4 maart hebben we het weer over de zomerkilometers. Een namenlijst en de verreden winterkilometers zal eind maart worden gepubliceerd op de website.

De Toercommissie